OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR2 8,23

Opdatering OneCNCXR2 V8.23 alle versioner udgivelsesdato 27 maj 2007

Denne opdatering gælder kun for OneCNCXR2 Profiler og OneCNCXR2 Mill versioner.

Ingen ændringer andre versioner af OneCNCXR2

OneCNCXR2 Profiler
Den OneCNCXR2 Profiler professionelle har ændringer til automatisk scanning af gravering inden for udvalgte Profiler grænser.

OneCNCXR2 Haascam Mill Express Mill fordel Mill Professional Mill Expert
De OneCNCXR2 Mill versioner har haft en skifter til indstillingen for slut tilspænding og hastighed i profilen ren cirkel og lomme funktion funktioner.

Indstillingen for adgang til indstilling af hastighed og foder og hastighed er nu blevet ændret til evnen til at slå muligheden til og fra.

Læs mere ...

OneCNCXR2 8,21

Opdatering OneCNCXR2 V8.21 alle versioner udgivelsesdato 12 maj 2007

Denne opdatering gælder for alle versioner af OneCNCXR2

Dette betyder at hvis du har OneCNCXR2 uanset type, du skal installere denne opdatering.

Der har været ændringer i DXF-import
DXF-import er blevet modificeret til at passe senere versioner af denne ikke standard 2D udveksling file.We fortsætte med at finde en lang række uoverensstemmelser i produktionen af ​​DXF fra forskellige CAD primært er ikke en ordentlig standard, men snarere en reverse engineering metode til håndtering af Autocad DXF-filer og derfra mange CAD har deres egen fortolkning og uoverensstemmelser.

Tweaks er blevet udført i de andre oversættere også som en løbende proces med at forbedre behandlingen af ​​filer.

Dimensionering
funktionen Indtast dimension blev korrigeret, så radius værdier er nu indsat korrekt.

Hardware Dongle.
Vi fandt, at der i Japan er der en ny eller anden USB og vores nye serie dongles over 10.000 serien ikke ville fungere på denne PC. Disse porte fandtes at være nu installeret på NEC PC i Japan. NEC er rapporteret at have omkring 80% af det japanske marked, så vi måtte flytte hurtigt at rette op på dette problem. OneCNC have et kontor i Japan med ekspert lokale tekniske evne var vi i stand til team til at rette op på dette problem. Denne version har haft den logik modificeret til at håndtere disse nye NEC USB-porte

Denne opdatering gælder for OneCNCXR2 Mill Advantage Professionel og kun Expert.

Det har været en ændring til Planar værktøjsbanegenerering er.
Den plane værktøjsbaner er blevet ændret og udvidet i essensen af ​​at gøre toolpathing hurtigere med forbedret styring og visning. I visse tilfælde er det nu mange gange hurtigere, især på store filer med en fin finish trin over med overfladen tolerance sat højt.

Dette første billede nedenfor viser ny scanning metode til at afhøre den model for toolpathing. Du vil se, er ikke ulig en laser scanning og vi viser også udstrækninger af scanning.

Du vil nu se, at vi kun viser progressiv scanning linje toolpath bliver skabt for at fremskynde operationen.

Bunden eller tredje billede viser temp toolpath vist som vi tidligere ser det. Det rager, at vi ikke kan se temp værktøjsbaner til færdig nu. I stedet ser vi scanningen linje.

Det næste billede viser scanningen længde til den fulde størrelse af del omfang som tager ni gange så lang som den øverste billede viser reduceret til hulrummet størrelsen af ​​denne model, som vi bearbejdning med plane scanning.

Denne nye metode til scanning viser, hvad du rent faktisk scanner.

Dette billede viser temp værktøjsbaner efter scanning og behandling.

Vi har nu også vise i bunden besked spærre faktiske procentdel af behandlingen.

Denne opdatering gælder for alle OneCNCXR2 Mill versioner.

Der har været en ændring til at skære kæde konstant dybde.

Der var en modifikation i logikken i at håndtere filer, der kan have været importeret fra CAD, der havde buer oprettet eller output med omvendte retninger. Der er nu tegn på dette andet end du ikke skal se dårlig kæde, der blev set i denne geometri i fremtiden logik. Tidligere havde vi at kopiere geometri i OneCNCXR2 at rette geometri.

Der har været en ændring i Edit af værktøjsbaner
Forud for denne version, hvis du har redigeret toolpath ved at højreklikke i NC manager til at skabe redigere temp toolpath ikke fastholde og du var forpligtet til at bruge den dobbeltklikke på funktionen i manager. Dette er nu blevet ændret, så den samme handling er fra begge metoder. Dette betyder nu, hvis du højreklikker på funktionen i lederen temp toolpath forbliver indtil du klikker på det aktive vindue.

Denne opdatering gælder for OneCNCXR2 profil Express og Profil Professional.

Skift til den metode Gravering på Profiler indlejrede dele.
Der har været en omfattende ændring af metoden til udvælgelse gravering. Denne gravering er nu valgt automatisk, fordi så længe det er inde grænsen af ​​den del genkendes den automatisk og behøver ikke at blive valgt. Arbejder i en form for at vælge alle metode. Dette er fordi det er ikke kun til tekst, men også for justering linjer, der skal graveres til senere montering.

Konceptet er nu, at når du vælger grænsen af ​​en del alt inde denne grænse automatisk indgraveret medmindre valgt til hul skæring. Hvis hullerne skal bores i tilfælde af routeren og nogle laser maskiner hullerne nu ikke behøver at blive valgt, fordi det er automatisk også. Huller inde grænser kun udvælges, hvis de skal skæres snarere end at blive boret.

Denne opdatering gælder for OneCNCXR2 Wire EDM-version

OneCNCXR2 4 Akse-funktion
Den 4-akse funktionen blev modificeret til at håndtere en situation, hvor, hvis visse restriktions linjer i visse tilfælde ikke gå til ende punkter af enheder cut sti blev ikke skabt, og det holdt venter. Der er virkelig ingen ændring enhedernes linjer af restriktioner forventes fortsat at gå til endpoints selvfølgelig, men dette forhindrer permanent vente eller måske gå ned for at stoppe det.