OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR8 frigivelse 63.14

OneCNCXR8 version version 63.14

Tråddialog
Der var et problem med tilpasning på det japanske sprog i denne dialog, så vi justerede det i denne udgivelse.

Sprogopdatering
Der var en opdatering til det japanske sprog i denne opdatering.

Jobblad
Værktøjsoversigten i jobarket afspejler nu filens brugsrækkefølge

OneCNCXR4-filer
Det blev rapporteret, at der manglede tekst i OneCNCXR8, der importerede OneCNCXR4-filer. Dette blev
rettet i denne udgivelse.

Gearfunktion
Årsager til undtagelse blev i nogle tilfælde rettet i denne version

OneCNCXR8 version 63.14 vil være tilgængelig i OneCNC-opdateringsserveren til alle OneCNCXR8-licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR8 frigivelse 63.12

OneCNCXR8-version 63.12

Mølleprofil
Forkert markeringsafslutning i mølleprofil Finish-indstillinger, når Ramp-indstilling er valgt blev rettet i denne udgivelse

Deburr
Afgrat flere faste stoffer en ad gangen havde en vis tilpasning til behandlingslogikken

DWG / DXF Import
Import af dwg-tekst af nogle dimensioner ændres til -1, dette er nu rettet.

Mølle 4 akse fuld / drejebænk C akse fuld
Denne funktion blev justeret på grund af rapporter, der blev ikke tilføjet foderhastighed. Dette er nu rettet i denne udgivelse.

4 akseindpakning
4 vinkelretninger for akseindpakning blev justeret for at være ensartede

Kædeforskydning
Der opstod ingen systemrespons i den medfølgende model, når du valgte kædeforskydning. Der blev foretaget justering af denne funktion.

Koreansk sprogopdatering
Det koreanske sprog blev opdateret i denne udgivelse.

Udskrivningsfunktion
Buer, der udskriver alle som solide uanset linjetype, blev rettet i denne udgivelse

DXF DWG Import
Der var en rapport om, at buer ikke var trimmet korrekt, som blev rettet i denne udgivelse.

DXF / DWG Import
Japansk lagnavn i dxf forårsager tilbagevendende "forkert argument" -fejl

DXF / DWG Import
Denne funktion havde nogle rettelser på grund af lagnavne og skrifttyper, der forhindrer import.

Dimensionstolerancer
Denne funktion havde justering på grund af rapporter om ikke at være i stand til at tilføje dimensionstolerancer.

OneCNCXR8 version 63.12 er nu tilgængelig i OneCNC-opdateringsserveren til alle OneCNCXR8-licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR8 frigivelse 63.11

OneCNCXR8 version frigivelse 63.11

OneCNC har frigivet version 63.11 og er nu tilgængelig på opdateringsserveren

Afgratning på to modeller forårsager uønsket værktøjssti
Vi havde rapporter om brugere, der forsøgte at deburrere på modeller bestående af modeldele, der ikke var flettet for at danne en gyldig entalmodel, så vi har tilføjet logik for at forhindre dette, og brugeren får besked om, at det ikke er muligt på grund af forstyrrende modeller. Hvis afgratning af mere end en model, kontrollerer OneCNC også, om modellerne er placeret med værktøjsrygning, får brugerne den samme besked om forstyrrende modeller.

Affasningsværktøj
Rapporteret affasningsværktøj kan ikke redigeres
Redigering af nyt affasningsværktøj blev rettet i denne udgivelse.

Værktøjsbibliotek
Blev rapporteret Standardværktøjsbibliotek indlæst hver start
Dette blev rettet i denne udgivelse.

Opdateret sprog koreansk
Koreansk sprogopdatering tilføjet i denne udgivelse.

Sider fungerer ikke
Sidefunktion blev rapporteret som ikke fungerer korrekt i 63.08 denne udgave korrigerer det.

Opdateret japansk oversættelse
Ny opdatering af japansk sprog tilføjet i denne udgivelse.

Drejebænk værktøjsfil
Definition af en brugerdefineret diamantindsatsform forårsager nedbrud blev rettet i denne udgivelse.

Kloning af et værktøj i værktøjsbiblioteket
Ved kloning blev der foretaget korrektion for at korrigere brugen af () parenteser i værktøjsbiblioteket.

1694 tysk installation
Tysk installation blev ændret for at installere de opdaterede engelske prøvefiler i stedet for de tidligere tyske.

DXF importekspert japanske filer
Denne udgivelse har haft stort arbejde med at håndtere skrifttyperne i tekst og dimensioner

Drejebænk bliver ru
Drejebænke Dårlige geometri-grænser modtog flere justeringer for bedre at håndtere huller i værktøjsstedsgrænsen.

Mølle lommestøtte bearbejdning
Hvis driftsordren blev ændret efter oprettelse af HS-lommebehandling, blev HS-lommestøttebearbejdningen operationen indstillet til fuld bearbejdning snarere end at bibeholde indstillingen for hvile-bearbejdning.
Dette er nu blevet ændret i denne udgivelse for at bevare hvileindstillingen.

Drejebænk Groove og Finish
Drejebænkens ru- og finishfunktioner blev opdateret for bedre at håndtere buer i geometrisk kæde.

OneCNCXR8 version 63.11 er nu tilgængelig på OneCNCupdate-serveren til alle licenserede brugere.