Advanced Machining & Design, Mooreton, ND - USA

Advanced Machining & Design is een machinewinkel met ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en bewerken van kwaliteitsonderdelen voor de bouw-, landbouw- en luchtvaartindustrie. Eigenaar, Chris Berndt, startte in 2011 Advanced Machining & Design door een kleine garageruimte te huren en een Haas CNC-molen te kopen. In 2016 bouwde hij een nieuwe faciliteit en breidde uit op een extra Haas CNC-molen, Fanuc-draad EDM en een Hurco CNC-draaibank.

Chris's uitgebreide kennis in machinale machtiging gaf hem de mogelijkheid om zijn core business op te bouwen rond automatiseringsapparatuurbouw, gereedschap (blanking, progressief, vormgieterij) en machineprofielen.

"Voordat ik mijn eigen bedrijf had gewerkt, werkte ik voor een groot raamwerkend bedrijf. Behoudspositie als Tool and Die Maker, dan verhuizen naar leidinggevende rollen als Tooling Manager en uiteindelijk naar de positie van Manufacturing Engineering Manager. Door deze ontwikkeling heb ik vaardigheden kunnen combineren met strategische planning en design. "

Chris besloot dat hij 100% van zijn programmering in CAM-software wilde doen, hij wist dat de beste manier om de nauwkeurigheid te stroomlijnen, was gericht op een CAM-programma dat hem de mogelijkheid zou geven om efficiënt te zijn, Zaken onder meer rond mijn software beslissing. "

"Toen ik eerst door het proces van evaluatie van CAM-systemen ging, keken ik naar vele mogelijkheden. Mijn klanten leveren me bijna elke keer de deelontwerpen. Dus, ik heb vastgesteld dat ik me moet concentreren op het vinden van een CAM-pakket dat in staat was, kosteneffectief en makkelijk te leren. "

"Ik doe 100% van mijn programmering op OneCNC en niemand bij de machine tool zelf. OneCNC is een belangrijk onderdeel van mijn bedrijfsucces en is van essentieel belang voor mijn bedrijf. De software ging verder dan mijn verwachtingen en ik heb sindsdien 4 verschillende tijden opgewaardeerd en dit elke keer als er een nieuwe versie komt uit. Ik ben ervan overtuigd dat OneCNC voortdurend bovenop de nieuwste en beste technologiecurve blijft en dat is iets dat voor mij extreem belangrijk is. Dit is een competitief bedrijf en ik moet de hoogst mogelijke onderdelen zo efficiënt mogelijk maken en OneCNC doet dat gewoon voor mij. Het is een van mijn absolute beste bedrijfsbeslissingen geweest tot op heden. "

Na zijn recente upgrade naar XR7 is Chris erg blij geweest met de nieuwe toevoegingen: "Ik doe een aantal zeer ingewikkelde geometrieën en ik heb nog wel een deel dat ik niet op een extreem hoog niveau van kwaliteit kon produceren, tegenkomen. Het maakt ook gebruik van zeer efficiënte gereedschapspaden. De Z level roughing (high speed machining) heeft me ontelbare dollars in gereedschap bespaard en materiaal extreem efficiënt verwijderd en de afwerkingsteelpaden verlaten een mooie afwerking. "

Advanced Machining & Design is elk jaar gegroeid omdat zij de eisen van hun klanten kunnen beantwoorden in de hedendaagse concurrerende markt. "Zonder een tool zoals OneCNC, had ik moeite gehad om te produceren op het niveau dat ik doe en zo kort levertijden leveren. Ik geniet van de uitdagingen die meebrengen met het runnen van mijn eigen bedrijf en ik heb altijd groei in het achterhoofd en kijk ernaar uit om een ​​andere medewerker van dit jaar te huren. "

Categorieën

Archief

OneCNC-updates

Blijf op de hoogte

Meld u aan via e-mail of andere media om op de hoogte te blijven van belangrijke nieuwsberichten en belangrijke productupdates.

Sociaal Media

OneCNC Community-app

Get it on Google Play