A & A Machine & Development Company, Inc. Gardena, CA

A & A Machine & Development Company is in 1972 door Eric Hymovitz's vader gestart. Eric bracht veel tijd in de winkel, leerde de handel en vloeiende vloeren; Het bedrijf is in 1995 in het bezit van de Aa A A A Machine. De klanten in Gardena, CA, omvatten de commerciële en luchtvaartindustrie, met materialen zoals aluminium, messing, brons, roestvrij staal, koolstofstaalgieten, smeden en andere exotische materialen.

"Toen onze CNC-afdeling groeide, wist ik dat we meer krachtige software nodig hadden. Van 2-2.5D naar 3 en 4 as, de beschikbaarheid van technische ondersteuning en de behoeften die we als groeiende winkel hadden, begon ik met mijn onderzoek. We hebben de switch naar OneCNC gemaakt en voelde onmiddellijk productief met de software. Ik waardeerde het gebruiksgemak van OneCNC onmiddellijk en de kracht die bestaat vanwege het gebruiksgemak. We begonnen op een lager niveau van OneCNC en in een korte periode hebben we opgewaardeerd naar gelijktijdige 5-as, draaibank en draad EDM. "

De overgang was glad door de hulp die Eric van OneCNC technische ondersteuning kreeg, en de beschikbare trainingsvideo's. Eric behandelt het grootste deel van de programmering in deze 30-manwinkel, 'soms zal je een bepaald werk betreden en gewoon niet weten hoe je het moet aanpakken en ik heb niemand boven mijn schouder in de winkel om me te voorzien van de technieken die Zijn het best geschikt voor een baan, maar met de technische ondersteuning van OneCNC, heb je er iemand om te helpen met verschillende methoden die effectief zijn voor uw onderdelen. Het verzekert dat ik iemand achter me heb om mij het vertrouwen te geven dat ik een baan kan doen die over mijn bureau komt. Het hielp ons om onze winkel te ontwikkelen en uit te breiden, omdat we in staat waren om in banen te komen waar we misschien een beetje bang voor hadden, maar omdat we OneCNC achter ons hebben, weten we nu dat we in staat zijn om die banen op te doen. '

"We hebben in december nog een 5-assige machine gekocht, dat is spannend, aangezien onze andere 5-assige machine altijd druk was en achteraf schoots, kijken we ernaar uit om onze mogelijkheden te maximaliseren dit jaar. Ik weet dat we een goed jaar hebben, in het gesprek met mijn klanten weet ik dat ze een goed jaar zullen hebben. Wij zijn een integrale leverancier voor onze klanten en zullen voor een lange tijd blijven, deze relaties en hun opvattingen over onze betrouwbaarheid zijn waardevol voor het succes van A & A Machine ".

De heer Eric Hymovitz

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.onecnc.com en www.aamach.com

Categorieën

Archief

OneCNC-updates

Blijf op de hoogte

Meld u aan via e-mail of andere media om op de hoogte te blijven van belangrijke nieuwsberichten en belangrijke productupdates.

Sociaal Media

OneCNC Community-app

Get it on Google Play