OneCNCXR8 frigivelse 63.24

Denne udgivelse har nye funktioner samt opdateringer og rettelser fra rapporter.

I denne udgivelse har vi inkluderet nye indstillinger i følgende funktioner.

Dette er især for at hjælpe de brugere, der har brug for et større spidsradiusværktøj end dybden af værktøjsstien.

Kort sagt, brug den lodrette indstilling, hvor værktøjsdiameteren ikke skal gå uden for den valgte grænse.

Værktøjsstier

Forfræsning og efterbehandling af mølleprofil

Stikning og efterbehandling af møllelommer

Rengør og efterbehandle cirkel

Hvad gør disse nye indstillinger.

Lodret indstilling

Styrer værktøjet til værktøjets diameterkant

Tipindstilling

Værktøjets spidsradius

Hvad bruges det til:

Dette giver brugerne mulighed for at bruge værktøjer med en "spidsradius større end dybden af værktøjsstien" og har kontrol over værktøjskanten til værktøjets diameter eller spidsradius til kanten.

Dette giver mulighed for situationer, hvor brug af spidsen til kanten kan medføre, at værktøjets diameter er uden for grænsekanten.

Denne graf viser værktøjsspidsen til grænsekanten

Du vil bemærke, at værktøjsdiameteren i denne situation er uden for grænsen, hvis spidsradius er større end dybden.

Denne grafik viser dialogindstillingerne indstillet til tip

Denne grafik viser mere detaljeret den indstilling, der er indstillet til spidsen

Denne grafik viser værktøjet ved hjælp af den lodrette indstilling

Du vil bemærke, at denne indstilling ved hjælp af et værktøj med en større spidsradius end dybden, spidsen ikke når grænsen.

Denne grafik viser dialogindstillingerne, der er indstillet til den lodrette indstilling

Denne grafik viser værktøjet ved hjælp af den lodrette indstilling mere detaljeret

Du vil bemærke, at denne indstilling ved hjælp af et værktøj med en større spidsradius end dybden, spidsen ikke når grænsen, og værktøjsdiameteren går ikke over grænsen.

BEMÆRK.
Brug af disse nye indstillinger i visse tilfælde, hvis en bruger bruger en større spidsradius end værktøjsdybde, vil brugeren stadig få en besked om at kontrollere simuleringen, fordi simuleringskontrol altid er vigtig. I disse situationer er det kun en påmindelse til brugeren om at kontrollere simulering.

OneCNCXR8 version 63.24 vil være tilgængelig i OneCNC-opdateringsserveren til alle OneCNCXR8-licenserede brugere.