OneCNCXR7 Version Release 52.02

Vi har idag släppt OneCNCXR7 Version Update 52.02

Den här versionen har en uppdatering till OneCNC-installationen på grund av filläsning för Solidworks.

Solidworks 2018 kräver de senaste körtidsfilerna för Windows och den här uppdateringen kontrollerar och installerar dessa filer om det behövs.

Denna OneCNCXR7 52.02-version uppdaterar OneCNC-verktyget Arkivbibliotekskatalog för både kvarn- och svarvversionerna.

OneCNC berättar nu verktyget / materialbiblioteket i inställningarna / Biblioteken / standardkatalogen.

tool file 1

OneCNCXR7 Tool Library-filer lagras nu i bibliotekets standardkatalog.

Verktygsfiler (innehåller även materialfil) lagras i standardkatalogen för att säkerställa att verktygsfilen och materialet alltid är tillgängligt för alla användare av programvaran och tillgänglig för mallfunktioner.

För användare som vill ha verktygsfiler som sparas av särskilda skäl, t.ex. namngivna specifika maskiner eller delar av butiken, kan du "spara bibliotek som" det önskade namnet i enlighet med detta för att skilja dem eftersom de alla kommer att vara i den vanliga "standard" katalogen .

Det här är en "delad katalog" och ger möjlighet för alla användare av den specifika programvaran att ha full tillgång till verktygs- och materialbiblioteken och ladda filen som de behöver.

"Standard" -katalogen är nu den enda platsen som OneCNC Mill och Lathe-applikationerna 52.02+ lagrar biblioteken.

Användare som kan ha bibliotek lagrade i andra kataloger kan importera dem till standardkatalogen.

Användare kan också lagra filer som säkerhetskopior i andra kataloger för säker förvaring ..

"Manage Tool Library" -gränssnittet kan användas för att importera filen till "standard" -katalogen.

tool file 2

OneCNC produktinformation om verktygsverktygsbyte och verktygs- och materialbibliotek i onlinehjälpsfilen i OneCNC-programmet.

OneCNC Update Server

Den här servern finns i supportsektionen på OneCNC-webben

Det har skett ändringar i webbläsarna i Google Chrome och MS Explorer, så vi har anpassat den automatiska åtkomsten till uppdateringarna av OneCNC.

Vi hade fått några rapporter och gjort ändringar för att förbättra åtkomst till uppdateringsservern.

Ändringarna gäller för när i OneCNC du får tillgång till Hjälp >> OneCNC Updates om du är online med internet kommer du att tas till uppdateringsservern.

Därifrån ser du om det finns en tillämplig uppdatering med din licens.

Vänligen ta ett ögonblick medan du är där för att kontrollera dina registreringsuppgifter.

Därifrån bör du kunna ladda ner din uppdatering.

Om alla misslyckas använder du bara donglenumret och licensen från rutan om för att hämta uppdateringen.

OneCNC-versionsuppdateringen 52.02 finns nu tillgänglig i OneCNC File Manager.

Läs mer ...