OneCNCXR7 Update 52.03

Vi har idag släppt OneCNCXR7 Version Update 52.03

Den här uppdateringen gäller alla versioner av OneCNCXR7

Det finns en anpassning till hjälpfilen för alla versioner

Det finns också språkuppdateringar

Det finns också olika justeringar från interna test och användarrapporter.

OneCNCXR7 Mill Versions

Det finns en uppdatering till Hole Feature Function

Kontraktion Funktion

Stödjer nu Ball Mill och Bull Mill samt Flat End Mill
Detta gäller också för helixfunktionen, även helix med avsmalningsfunktion

helix 1

Den här nästa grafiken visar platt ände kvarn

Viktig notering:

Funktionen stöder nu en kulkvarn eller en tjurfabrik.

Denna funktion är främst för borrning där det finns en platt botten med en ändkvarn.
När man använder dessa verktyg för ett genomgående hål i stället för en motborrning måste spetsradien läggas till djupet för att ta bort spetsradien längst ner i genomgående hålet.

helix 2

Denna OneCNCXR7 Version Update 52.03 finns nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern.

Läs mer ...