OneCNCXR7 Release 52.06

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Release 52.06

Den här uppdateringen gäller alla Alla OneCNC XR7 versioner och är tillgänglig för alla licensierade användare

Det finns en stor uppdatering för 4K-skärmar

Det finns en stor uppdatering av den interna hanteringen av högupplösningsskärmar på 4K och de olika skaleringsfaktorerna.

När du installerar OneCNCXR7 på en dator med en 4K-bildskärm, är dessa de föreslagna inställningarna.

Installera på Windows 10 med högupplösta 4K-skärmar är det bästa sättet att använda de vanliga Windows-inställningarna och använda den föreslagna skärmskalning som Microsoft föreslår i inställningsdialogrutan.

Det kommer då automatiskt att skala dialogen och teckensnittstorlekarna i OneCNC. OneCNC ställer normalt högupplösningsikonen automatiskt vid laddning av OneCNC, men användare kan också ställa in dessa i OneCNC-egenskaperna i programvaran.

Installationsförfarande

Högerklicka på Windows 10-skrivbordet

Välj sedan bildskärmsinställningar och den här dialogrutan ska visas.

Detta borde vara i botten av denna dialog som visas här.

high res 1

Den här nästa dialogrutan visar väljskalan och layouten och ställer in den till den rekommenderade inställningen för Windows 10

I det här fallet rekommenderas 250%

Detta ställer automatiskt in text och dialog med OneCNC till deras rekommenderade högupplösta inställningar.

high res 2

OneCNC väljer automatiskt ikonerna med hög upplösning, men om du föredrar att öka ikonstorleken, gå vidare till> Arkiv> Egenskaper> Visa och välj ikoninställningarna för att ställa in i enlighet därmed.

high res 3

Det finns också andra funktionalitetsuppdateringar som ingår i våra kontinuerliga test- och kundrapporter.

OneCNCXR7 Version 52.06 är nu tillgänglig från uppdateringsservern.

Läs mer ...