OneCNCXR7 Version Release 52.02

Vi har i dag udgivet OneCNCXR7 Version Update 52.02

Denne version har en opdatering til OneCNC-installationen på grund af filen læser import til Solidworks.

Solidworks 2018 kræver de nyeste run-time filer til Windows, og denne opdatering kontrollerer og installerer disse filer, hvis det kræves.

Denne OneCNCXR7 52.02-version opdaterer OneCNC-værktøjets filbibliotekskatalog til både møllen og drejebænkversionerne.

OneCNC fortæller nu værktøjet / materialebiblioteket i indstillingerne / biblioteker / standardmappen.

tool file 1

OneCNCXR7 Tool Library-filer gemmes nu i bibliotekets standardmappe.

Værktøjsfiler (også inkluderet materialefil) gemmes i standardmappen for at sikre, at værktøjsfilen og materialet altid er tilgængeligt for alle brugere af softwaren og til rådighed for skabelonfunktioner.

For brugere, der ønsker at have værktøjsfiler gemt af bestemte grunde som navngivet bestemte maskiner eller bestemte dele af butikken, kan du "gemme bibliotek som" det krævede navn i overensstemmelse hermed for at adskille dem, da de alle vil være i den fælles "standard" -mappe .

Dette er en "delt mappe" og giver mulighed for, at alle brugere af den pågældende software har fuld adgang til værktøjs- og materialebiblioteker og indlæser den fil, de har brug for.

"Standard" -mappen er nu det eneste sted, som OneCNC Mill og Lathe applikationer 52.02+ gemmer bibliotekerne.

Brugere, der kan have biblioteker gemt i andre mapper, kan importere dem til standardmappen.

Brugere kan også gemme filer som sikkerhedskopier i andre mapper for sikker opbevaring ..

"Administrer værktøjsbibliotek" -interface kan bruges til at importere filen til "standard" -mappen.

tool file 2

OneCNC produktinformation om Tool Tool Changer og Tool og Materialebiblioteker i onlinehjælpefilen i OneCNC applikationen.

OneCNC Update Server

Denne server findes i supportafsnittet på OneCNC Web

Der har været ændringer i browsere i Google Chrome og MS Explorer, så vi har foretaget en tilpasning til den automatiske adgang til opdateringerne af OneCNC.

Vi havde modtaget nogle få rapporter og foretaget ændringer for at forbedre adgangen til opdateringsserveren.

Ændringerne gælder for, hvornår i OneCNC du får adgang til Hjælp >> OneCNC Updates, hvis du er online med internettet, vil du blive taget til opdateringsserveren.

Derfra vil du se om der er en relevant opdatering med din licens.

Tag et øjeblik, mens du er der for at kontrollere dine registreringsoplysninger.

Derfra skal du kunne downloade din opdatering.

Hvis alle mislykkes, skal du blot bruge dongle nummeret og licensen fra feltet om for at downloade opdateringen.

OneCNC-versionen opdatering 52.02 er nu tilgængelig i OneCNC File Manager.