OneCNCXR7 Update 52.03

Vi har udgivet i dag OneCNCXR7 Version Update 52.03

Denne opdatering gælder for alle versioner af OneCNCXR7

Der er en justering til hjælpefilen for alle versioner

Der er også sprogopdateringer

Der er også forskellige justeringer fra interne test- og brugerrapporter.

OneCNCXR7 Mill Versions

Der er en opdatering til Hole Feature Function

Kontraktion Funktion

Støtter nu Ball Mill og Bull Mill samt Flat End Mill
Dette gælder også for helixfunktionen også helix med koniske funktion

helix 1

Denne næste grafik viser flad endefabrik

Vigtig note:

Funktionen understøtter nu en kuglemølle eller en tyrkværn.

Denne funktion er primært til modboring, hvor der er en flad bund ved brug af en endefabrik.
Når man bruger disse værktøjer til et gennemgående hul snarere end en modboring, skal spidsradiusen tilføjes til dybden for at fjerne spidsradius i bunden af ​​gennemgående hul.

helix 2

Denne OneCNCXR7 Version Update 52.03 er nu tilgængelig på OneCNC opdateringsserveren.