OneCNCXR7-udgivelse 52,22

Vi har udgivet i dag OneCNCXR7 Version Update 52.22

Denne version er gældende for alle OneCNCXR7 applikationer.

Denne opdatering har en hel del rettelser fra kunderapporter.

Opdateringer til japanske hjælpefiler

Opdateringer til japansk sprog

I OneCNCXR7, der indlæser filer fra OneCNCXR6 og tidligere til OneCNCXR7, blev der opdaget problemer i dimensionerne og dokumentationen på grund af de ændrede metoder i OneCNCXR7. Denne version 52.22 løser dette problem.

Sider-funktionen i OneCNCXR7 havde problemer ved omdøbning af filer, der er blevet behandlet i denne udgave 52.22

Dette er nu tilgængeligt i OneCNC Update Server for alle OneCNCXR7 Licenserede brugere.