OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR6 40,73

OneCNCXR6 Version 40,73 er blevet frigivet og er tilgængelig i opdateringen serveren.

Der er nye funktioner i denne opdatering, der er inkluderet i alle OneCNCXR6 versioner.

Major Ny funktion

OneCNCXR6 Version 40,73 understøtter nu den nye SolidWorks 2016 for nylig udgivet

Andre ændringer

Der er ændringer i oversættelsen af ​​kinesiske sprog.

Denne opdatering har andre mindre justeringer, der stammer fra kunden bruger rapporter.

Denne opdatering er nu tilgængelig i OneCNC opdatering Server til de brugere, der har OneCNCXR6 Licenser.

Læs mere ...

OneCNCXR6 40.70

OneCNCXR6 Version 40.70 er blevet frigivet og er tilgængelig i opdateringen serveren.

Der er ingen nye funktioner i denne opdatering.

Der er ændringer til oversættelse af tyske hollandske japanske og danske sprog.

Denne opdatering har andre mindre justeringer, der stammer fra kunden bruger rapporter.

Den vigtigste justering er at simulering af Dovetail stil værktøj, der anvendes i formaling af underskårne formaling af en svalehale.

Denne opdatering er nu tilgængelig i OneCNC opdatering Server til de brugere, der har OneCNCXR6 Licenser.

Læs mere ...

OneCNCXR6 40,68

OneCNCXR6 Version 40,68 er blevet frigivet og er tilgængelig i opdateringen serveren.

Nye funktioner:

OneCNCXR6 Milling Versioner

I denne udgave er der nogle ændringer i den traditionelle lomme-funktion.

Den traditionelle lomme-funktionen har en funktion for den sidste skæredybde pass at ftool elevatorer og ramper til næste overgang position efterlader en meget renere pass mellem passerer. Denne funktion er automatisk som standard, og der er en ny funktion, der giver mulighed for denne funktionalitet til at være slukket, når det ønskes.

Der er en ændring til spiralen vender funktion.

Den står funktion, når indstillet også at spiral har som standard elevatorer efter hver spiral til overgangen til den næste spiral til at forbedre finish og denne indstilling kan nu ændret til ingen elevator, hvis det ønskes.

Nye funktioner Alle versioner

Opdateringer til hjælpefilerne til alle versioner.

Tilføjelsen til alle OneCNC softwareversioner backup arkiv-system

OneCNCXR6 italienske udgave

Softwaren er nu fuldt lokaliseret med italienske menuer og dialoger i softwaren.

Italiensk hjælpefiler og tutorials.

OneCNCXR6 Wire EDM Versioner

Justeret installationen for at installere sample filer

OneCNCXR6 Sprog

Tilpasninger af de danske, tyske, japanske og hollandske sprogversioner.

Dette OneCNCXR6 version er nu tilgængelig form, opdateringsserveren.